top of page

"DE HAR ÆSTETISK INTEGRITET, OG SÅ ER DE GODE TIL AT LYTTE"

"Hilberth & Jørgensen har givet os rigtig god vejledning og bidraget med mange smukke og generøse løsninger til totalrenoveringen af vores hus fra 1952. De har æstetisk integritet, og de er gode til at lytte. Og så er de søde. Det tæller i den slags samarbejde."

Børnefamilie, Viby J

"NU HAR VI ENDELIG FÅET DRØMMEHUSET"

"Hilberth & Jørgensen tegnede en tilbygning til os i træ med en tilhørende træterrasse. Vi kunne have valgt at få tegnet en tilbygning i brune mursten, så vi havde fortsat samme stil som det eksisterende hus. Vi ønskede i stedet en mere moderne tilbygning med højt til loftet og hvor naturen og dagslyset inviteres indenfor. Her var Hilberth og Jørgensen det oplagte valg. De formåede at ramme plet med en super moderne stil, hvor tilbygning og træterrasse hænger sammen. Samtidig med stor respekt for vores eksisterende hus. Vi købte for 3 år siden et hus med muligheder - nu har vi endelig fået drømmehuset!"

Børnefamilie, Hasselager

"VI FIK MERE END OPFYLDT VORES ØNSKER"

"Vi kan varmt anbefale Hilberth & Jørgensen, som vi brugte i forbindelse med flere projekter til vores 2-etagers villa. Vi ønskede bl.a. en tilbygning som udvidelse af vores køkken-alrum samt et ekstra gæsteværelse. Deres løsning til køkkenudvidelsen giver et virkelig flot og lyst rum, som samtidigt bevarer husets oprindelige æstetik både indvendigt og udvendigt. Derudover ønskede vi en tilbygning, som skulle placeres i forbindelse med hovedindgangen, så det var vigtigt for os, at ankomsten til huset stadig ville være flot og imødekommende. Her fik vi også et forslag, der gjorde koblingen mellem gammelt og nyt super flot med en lys glasgang vi ikke selv havde tænkt på. Vi fik mere end opfyldt vores ønsker."

Børnefamilie, Ry

"UTROLIGT SAMARBEJDSVILLIGE OG NYTÆNKENDE"

"Vi har ved flere lejligheder haft et tæt samarbejde med Hilberth & Jørgensen, og vi har været lige tilfredse hver gang. Utroligt samarbejdsvillige og nytænkende. Fedt firma!"

Thomas Trezise, Total Boligrenovering

bottom of page